Detalii aici
Paturica alba inca se lasa asteptata. Uneori ne viziteaza cativa fulguti care se ascund repede in locuri greu accesibile noua.
Am reusit sa prind cativa fulguti nazdravani si vreau sa va impartasesc si voua din bogatia lor.
- cateva masti hidratante pentru par iar aici gasiti cateva trucuri usoare si cu actiune benefica pentru un par hidratat;
- o coafura simpla si eleganta la indemana oricui;
- Lectura de Azur vine cu o imbratisare calda, aduce cuvinte din inima si multe ganduri bune: Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani;
- recomand un film mai vechi dar amuzant si placut; The secret of Santa Vittoria(1969)
- Postul Craciunului ofera multe zile in care se poate manca peste va poftesc la treaba sugerandu-va aceasta reteta delicioasa. Tin sa precizez ca eu am modificat putin reteta:
1.Am tinut pestii la marinat timp de aproximativ doua ore; am folosit sare, piper, piper boabe(colorat), boia iute, marar, patrunjel, leustean, ceapa,
ustuori, rozmarin, cimbru, jumatati de felii de lamaie si ceva zeama de lamaie; am condimentat pestii si in interior si am adaugat si jumatatile de lamaie; am stropit cu putin ulei;
2.Cartofii i-am fiert cateva minute la abur, intre timp am prajit la foc iute feliile de dovlecel si ardeiul rosu, am stins cu putin vin.
3.Am asezat pestii in tava pensulata cu ceva ulei, am adaugat legumele, am ras putin parmezan peste legume, am mai adaugat sare, piper, rozmarin uscat. Am dat la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 10 minute, apoi am adaugat un pahar mare de vin alb, am scazut temperatura la 180°C iar in ultimele 10 minute am pornit ventilatia. Foarte gustos! Cred ca lime-ul va da si mai mult parfum pestelui. Abia astept sa incerc!
O dupa-amiaza placuta si...
...ne vedem Joi :)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu