RSS

joi, 5 decembrie 2013

Joia Frumusetii :)


  Detalii aici                 











Paturica alba inca se lasa asteptata. Uneori ne viziteaza cativa fulguti care se ascund repede in locuri greu accesibile noua.

Am reusit sa prind cativa fulguti nazdravani si vreau sa va impartasesc si voua din bogatia lor. 




1.Am tinut pestii la marinat timp de aproximativ doua ore; am folosit sare, piper, piper boabe(colorat), boia iute, marar, patrunjel, leustean, ceapa, 

ustuori, rozmarin, cimbru, jumatati de felii de lamaie si ceva zeama de lamaie; am condimentat pestii si in interior si am adaugat si jumatatile de lamaie; am stropit cu putin ulei;
2.Cartofii i-am fiert cateva minute la abur, intre timp am prajit la foc iute feliile de dovlecel si ardeiul rosu, am stins cu putin vin.

3.Am asezat pestii in tava pensulata cu ceva ulei, am adaugat legumele, am ras putin parmezan peste legume, am mai adaugat sare, piper, rozmarin uscat. Am dat la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 10 minute, apoi am adaugat un pahar mare de vin alb, am scazut temperatura la 180°C iar in ultimele 10 minute am pornit ventilatia. Foarte gustos! Cred ca lime-ul va da si mai mult parfum pestelui. Abia astept sa incerc!

O dupa-amiaza placuta si...
...ne vedem Joi :)

photos by me

0 comentarii: