RSS

joi, 29 iulie 2010

Om Mani Padme HumMantra mea

4 comentarii:

Anamayana spunea...

Foarte frumoasa melodie.
Eu am o retinere si cand vad nume de site-uri aum sau numere de masina aum, ave ori alte cuvinte care ar trebui sa fie sacre... Si cand mai vad si semnul aum desenat pe usi sau prezent in alte spatii profane... Uff.
Cine stie cat sunt de corecte aceste mantre, dar pentru mine este cel putin interesant sa ascult, asa ca iti multumesc pentru deschiderea asta. :)

Bu-baMajA spunea...

Cu drag! :) si eu sunt f atenta cand vine vorba de AUM.Chiar am vrut sa practic Yoga, Zazen, am fost totusi reticenta fata de Scolile din Bucuresti.Chiar am fost la o lansare de carte in cadrul - Elena Francisc Publishing, Casa Satya - Mastrul Dokusho Villalba(din Spania).Nu m-a atras.Am ramas rece pe durata celor 2-3 ore.La un moment dat i-am pus si intrebari, la care mi s-a raspuns evaziv.Poate ca asa sunt Maestrii, cu mai putine cuvinte sau poate ca am avut eu prea multe asteptari. Mi-am zis ca e mai bine sa culeg doar ce consider eu ca e bun si folositor mie, fara alte aprofundari experimentale.

Anamayana spunea...

:) Poate ca e mai bine ca ai renuntat, ca ti-ai ascultat intuitia. Ea ne ajuta cel mai bine in jungla de impostori... si chiar daca nu sunt asa, afinitatea, ceea ce simtim spontan este foarte important.

Bu-baMajA spunea...

daca mi as fi ascultat de fiecare data intuitia, as fi fost departe acum :P