RSS

joi, 28 februarie 2013

Lana - O noua iubire

In Regatul Ciocolatos este sarbatoare mare. Un trimis ne-a impartasit o veste minunata, azi se implinesc doua saptamani de cand micuta Lana se bucura de dragostea, atentia si rasfatul Regilor Ciocolatosi. Se spune ca Printesa Ciocolatoasa nu a fost primita cum se cuvine de Printul Mao insa gurile rele vorbesc cum ca relatiile s-ar mai fi imbunatatit intre timp. Si noi speram la fel. Gelozia nu face decat sa ne intristeze chipurile mangaiate de Lumina Zilei. 

Micuta Lana s-a nascut pe 27 decembrie 2012; odata cu venirea sa pe lume s-a ivit si urmatorul mesaj care se adreseaza intregului Regat:
"Dragostea este cea care ofera mereu solutii la orice fel de problema cu care omul se confrunta. Mangaierea fizica, verbala sau cea din privire va alunga norii cenusii si va improspata cuvintele rostite. O inima de femeie are nevoie sa iubeasca continuu, daca nu iubeste inima ei se va ofili, parfumul ei va inceta sa mai produca fiori, pielea ei, odinioara catifelata, se va rida de atata uscaciune si cremele nu-i vor folosi la nimic. Rugaciunea si capul plecat sunt flori de colt iar gingasia lor va indruma orice inima ratacita catre Sanul protector, cald si hranitor al Mamei. Suferinta stilizata devine Fluturele jucaus care saruta usor petale colorate; artistul se naste in vise pentru ca mai apoi visurile sa devina prieteni de nadezde! Sa avem grija de inima noastra!"
Cu aceste cuvinte Printesa a facut cunostina cu Lumea. Hadeti sa ne bucuram impreuna.


Prima zi cu Lana 






Zapada, o prietena deosebit de pufoasa 



Rasfat si voie buna cat e ziua de lunga











Printul Ciocolatos este gelos si-si cere drepturile protestand prin indiferenta. Garzile sunt mereu in alerta iar Regina se straduieste din plin sa mentina armonia in Regat.

Aceste fiind zise, in Castel petrecerea continua iar bunastarea, alintul, rasetele si jocurile pline de haz si-au gasit cei mai buni adepti.

Salutari cordiale, 
Familia Regala 


P.S. ca tot suntem pe Taramul de Ciocolata, iata aici o recomandare pe masura.

0 comentarii: