RSS

joi, 28 februarie 2013

Joia Frumusetii :)


Detalii aici

Bun gasit!

Joia Frumusetii invita inimile zambitoare la un moment de bunastare. Blandetea se contruieste prin alternarea caramizilor daruirii de sine si cele ale recunostintei in fata vietii. Dincolo de mine se afla Frumusetea mea.
  • Pentru inceput va sugerez un rasfat in stil femimin, aici gasiti o masca pentru volum daca parul dvs duce lipsa; iar aici una pentru un ten perfect. Ambele masti sunt pe baza de albus de ou.
  • Lectura de Azur va povestete despre Calatoria sufletelor, o carte interesanta scrisa de Michael Newton unde moartea este o buna prietena si cei dragi sunt alaturi de noi sub diferite moduri pe care doar inima noastra le poate intelege, surprinde si tot ea este cea care ne da de veste cand cel mult iubit este in preajma noastra.
  • Fapta buna se regaseste de multe ori in cufarul viciilor. Le Havre prezinta povestea unui scriitor care a ajuns sa lustruiasca pantofi buni, pastrandu-si in acelasi timp verticalitatea caracterului si gentiletea recunostintei. Singurul costum  de domn l-a purtat cand avea lucruri importante de rezolvat; nelipsitele flori daruite sotiei sale aflata in spital, cumparate cu cei cativa euro castigati sau luati din tezaurului familiei. Cainele isi primea bucatica de paine si il insotea credincios pe stapanul sau in scurtele sale vizite amicale. Dincolo de hainele sociale avem cu noi si ochi, suflet, lacrimi si povesti de viata.
"-Ai plans?
-Nu.
-Bine. Oricum nu te ajuta la nimic." 
         Marcel a fost extrem de calm chiar si in cele mai grele momente; desi era dator nu si-a pierdut speranta ca va reusi. Atitudinea sa increzatoare l-a ajutat sa se mentina curajos, devotat si loial principiilor sale moral-etice. Un film frantuzesc despre loialitate, daruire, impartasire, strangere de mana ferma dar sincera, privit in ochi si respectat promisiunea.
  • Am impletit frumusetea cu bucatele gustoase si am gatit o supa gustoasa, plina de savoare si foarte hranitoare.

Azi, soarele mi-a zambit prietenos si m-a mangaiat cu multa tandrete. Azi sunt inca o data recunoscatoare pentru multele binecuvantari din viata mea.

O seara placuta si....
...ne vedem Joi!

0 comentarii: