RSS

sâmbătă, 5 februarie 2011

Leacuri de tot felul...

...pentru diversele probleme cu care ne confruntam. Aici gasiti pentru o viata mai sanatoasa, leacuri pentru nebunia fiecaruia de unde sa incepem sa culegem?

O varianta ar fi terapie pentru Corp, Minte si Suflet, dar ce facem cu Rezistentele?
Vreau sa ma casatoresc cu tine!
Capatul meu de relatie este prins intr-un ac...al tau e batut in cuie...

Ei incerca un ajutor aparent benefic pentru tine, rezultanta iti distruge pana si ultima credinta ca ai fi bun de ceva, iar in final constati ca altfel nu se putea, esti deja :) . Zambeste, ai toate motivele sa o faci, nu crezi? Fa o lista atunci si te vei convinge singur!

Curatenie de 5 Februarie, batem covorul si deranjam vecinii, cate o pasare face exercitii de viata iar un catel ne invata solidaritatea, stand ascuns sub niste cartoane pe la ghenele blocurilor.

Revenire intr-o alta ordine decat cea pe care o stiam eu, e trist, greu sa accept cum imaginea mea se sterge asa cum dispar desenele cu creta de pe asfaltul zilelor de vara atunci cand ploua.

Morbiditate...

6 comentarii:

Anamayana spunea...

Nici ca puteai sa o spui mai bine:
"Capatul meu de relatie este prins intr-un ac...al tau e batut in cuie..."
Vezi, de aici toate neintelegerile, cand de fapt nu e vina nimanui.
Scrii frumos.

Lore spunea...

:)multunesc!
Oare chiar sa nu fie vina nimanui?

Anamayana spunea...

Nu stiu. Il inteleg din ce in ce mai bine pe Socrate...
Cine stie pana unde trebuie insistat, pana unde trebuie luptat ca sa ne aducem la un numitor comun, cat de naturala sau de educata trebuie sa fie o relatie si cum e mai bine...

Lore spunea...

Daca ai facut tot posibilul, dar daca ratacind printre copaci ai uitat de padure?Umbra te ghideaza nu? Ratacirea este stiuta oricum, chiar daca ai cunostinsa de ea sau nu

Anamayana spunea...

Vezi, totul e foarte complicat...

Lore spunea...

avem nevoie de o pauza, vezi mail :)