RSS

duminică, 1 august 2010

Sub cheie

O dimineata frumoasa.Razele soarelui patrund fara ezitare in camera.Patrund si-ti intind o mana pentru mangaiere.Cu grija si curiozitate deschizi ochii, esti dornic sa cunosti si sa iubesti.Apare primul gand : "Trebuie sa..." si se rupe vraja...De ce / De cine ai nevoie sa fie langa tine dimineata?


Eu mereu ma trezeam bine dispusa cand dormeam cu catelusa mea.Diminetile cu alint : fie ma trezea ea cu pupul ei special, fie o trezeam eu stresand-o .Si ne alintam amandoua in pat si ne jucam o buna bucata de vreme.Era o placere nebuna pentru bine sa ies pe balcon avand-o in brate si sa-i prezint lumea.Ii vorbeam de soare, de nori, de ploaie, de zapada, o intrebam daca ar dori si ea cafeluta de dimineata.Asta in zilele mele libere.Cand eram nevoita sa plec la job, o lasam sa doarma, o inveleam, ii dadeam un scurt pupic si ii spuneam sa fie cuminte pana se va intoarce mami acasa.

Va jur ca nu's nebuna, doar ca imi place sa ma bucur de tot ce pot.Cel mai dificil era noaptea cand voia sa-si satisfaca nevoile biologice si eu dormeam profund.Mi-e dor de ea.Mi-e dor de lumea mea.

Alergam prin parc.Cel mai mult imi placea cand ma intorceam de la job si ea sarea in jurul meu si uneori plangea.Odata, am ajuns tarziu acasa.Purtam o rochie si aveam dresuri noi(mi le dorisem f mult si in plus am mai dat si multi bani pe ele.Iar ea cu toata fericirea ei m-a facut pe mine sa plang.Gherutele ei mi-au facut gaurele in dresurile mele noi, purtate prima data.N-am putut sa fiu prea mult suparata pe ea.

Am citit un articol  din revista Formula As si am devenit putin melancolica.

ps.1.am stat putin pe ganduri daca sa scriu despre acest subiect sau nu.Intentia mea nu e sa ating/ranesc pe nimeni.Sunt doar amintiri frumoase. Te imbratisez Zuzeli
    2.catelusa era de fapt a doamnei unde stateam cu chirie(Pam dormea cu mine, iar Lady,mama ei, dormea cu mamiti-doamna(proprietara)

13 comentarii:

mOntecOre spunea...

poti scrie absoulut ce vrei, fiecare suntem datori sau stapani pe sentimentele noastre, amintirile fiecaruia sau nah durerile sunt acolo indiferent daca ne aduce aminte cineva de ele sau nu.

:)

Lore spunea...

:) pup mult

`76ers spunea...

doua camere semi, 3/4, mobilat, utilat, aer conditionat, pret negociabil, cu pam, fara nu se poate :) :)

p.s. ma pupi si pe mine, ori mOntecOre?
hi mO!

:) spunea...

"va jur ca nu's nebuna."...:)))

Lore spunea...

@'76ers : fara aer conditionat, imi plac mediile naturale.de dragul lui pam cel mai bun pret de pe piata.

ps. cu ce te-ar ajuta un pup de la mine?

@ :) -> ha ha ha

`76ers spunea...

pai doar pam si Mo?
nu.i corect! :)

ziceam asaa, in verva negocierii! :)

:) spunea...

mi s-a parut f amuzant cum ai spus asta in context :)

Lore spunea...

@'76ers : daca vom ajunge la un consens poate o cafea :P

@ :) -> as fi vrut sa fiu de fata cand ai ras;pup

Suflet naiv spunea...

Ca sa raspund la intrebare: de un zambet cald si sincer.

`76ers spunea...

iar pup? eeeeiii!
cu lapte, aburinda, in doua cani mai mari, mai voinice, fara urechi, tinute in palme, sa friga :)

Lore spunea...

@ sulfet naiv : multumesc de raspuns :)

@'76ers : sa fie racoare, ca in aceasta dimineata, in lumea mea, in Bravos neaparat, sa fie noiembrie si un rasarit minunat...

ps.pup si zambet mereu ;)

Lore spunea...

@'76ers:am omis:ai descris asa frumos "ceremonia cefelei" ca mi-ai facut pofta, nu am mai baut demult si in aceasta dimineata am zis : "Acum e momentul" , descrierea mea de mai sus corespeunde pe jumatate momentului prezent :)

:) spunea...

nu mi-ai publicat ultimul comentariu ,ala cu istericul ?:))