RSS

luni, 19 martie 2012

Povestea devenirii 12


                         Detalii aici

... sau cum sa cresti intr-un an cati altii intr-o viata

Despre Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana
In aceasta saptamana (19-25.03.2012) ma voi dedica lucrului curatarii interioare si inflorii luminoase. In ultimii doi ani am invatat sa aleg sanatatea mintala, interioara in locul urii, resentimentelor si al goliciunii.

12. Sănătatea
Sănătatea înseamnă mai mult decât a nu fi bolnav! Este o stare radioasă a binelui interior.

Bolile fizice pot fi vindecate de medicamente. Însă nici un medicament nu poate să inducă acea stare de energie fără limite care apare atunci când fiecare celulă a corpului cooperează cu mintea de bunăvoie, bucuroasă, în tot ceea ce caută să facă.

O asemenea stare de bine radioasă apare după ce mintea a fost curăţată de orice umbră de nehotărâre, de frică, de dubiu; când ai învăţat să spui DA în viaţa şi când ai învăţat să iubeşti.

Afirmaţie
Celulele corpului meu îmi ascultă voinţa: dansează cu o vitalitate divină! Mă simt bine! Sunt un râu curgător de putere şi energie fără limite!
Rugăciune
Tu Puternică Sursă a tot ceea ce este drept şi bun, ajută-mă să văd puterea mea ca expresie a puterii Tale infinite. Ajută-mă să alung întunericul bolii: este de-a pururea străin luminii Tale!

  • Tema 11 - Puterea Vointei - Cum a fost saptamana trecuta?

Nu mai sunt atat de constiincioasa ca la inceput si nici nu mai am atat de mult timp de investit insa continuu sa  merg pe acest drum. Am curaj si dorinta de schimbare, am perseverenta si daruire. Am multe motive, din cotidian luate, sa pasesc in aceasta directie, cu capul sus si cu cat mai putine regrete.

0 comentarii: