RSS

luni, 12 martie 2012

Proiect Fuziune 2012 3.1


Detalii, aici


"Nu poţi vindeca trupul, dacă nu vindeci sufletul”
Socrate

...Nu poţi vindeca Pământul, dacă nu vindeci oamenii!"


... şi tu poti fi unul dintre cei care  pot schimba lumea!


 Pentru aceasta seara am primit urmatorul mesaj:
"Vom relua programul de meditatie colectiva cu scopul cresterii noastre spirituale,a imbunatatirii campului energetic si cresterii vibratiilor pozitive ale campului uman colectiv,luni 12 martie,ora 21. 
Vom folosi acelasi text,lumanarea va fi verde (sau alba); in plus pe face-book in pagina Proiectul Fuziune 2012,am postat un pps (video) a carui muzica sugeram sa o folositi in timpul exercitiului. 
Va sugerez,ca de aceasta data,inainte de a spune textul,sa va acordati cateva momente introspectiei---intrebati-va ce va nemultumeste, ce va bucura,unde ar trebui sa lucrati mai mult cu fiinta d-voastra interioara ,pentru a va intelege si rezolva obstacolele si ce ar trebui sa faceti pentru cei din jur,pentru a emana calmul,pacea interioara si echilibrul,atat de necesare in aceste timpuri atat de speciale. 
Aceste timpuri sunt anume alese pentru ca fiecare din noi sa se pregateasca si sa depaseasca "criza de vindecare"; vorbim de o vindecare a mintii,a sufletului si implicit si una a trupului.Adesea criza de vindecare inseamna chiar "rascolirea" unor vechi suferinte--fizice sau sufletesti-si descumpanesc,deruteaza adesea pe cautator. De aceea se vorbeste atat de frecvent de iertare--in primul rand constientizarea,recunoasterea si acceptarea propriilor greseli pentru a putea sa facem pasul urmator--iertarea Hristica!"
Eu voi alege si o rugaciune catre Maica Domnului.

O zi binecuvantata! 

0 comentarii: