RSS

joi, 14 martie 2013

Joia Frumusetii :)



Detalii aici

Servus! 

Este trecut de ora cinci dupa-amiaza. Soarele sta sa-mi faca cu ochiul. O ultima vapaie si gandurile imi vor fi ninse intr-un asfintit  de martie bavarez. Mao face jongleuri indraznete cu ghemurile de foc; amintirile imi joaca feste, o cascada ce cade emotii in flacari, eu incercand sa ating piscurile cele mai inalte ale Lumii de Jos, in joc e Frumusetea, Pacea si Iubirea Vietii. Suntem doi dar impletiti de maini dibace, formam colacul cel mai gustos. Minutele ard si ele impreuna cu gandurile ratacite pe campuri ninse in seri de martie bavarez. Fulgii de zapada se astern din nou peste visuri. Ninge in zi de sarbatoare. O luna cu Lana. 

Joia frumusetii ninsa, o nota de puritate, o strangere de labuta ferma si un bun gasit cat se poate de prietenesc. Azi propun fulgi jucausi care sa ne topeasca tuturor informatii folositoare. 

  • Despre piele si ingrijirea acesteia se scrie si se discuta adesea, acest articol ofera cateva indicatii despre cum sa evitam aparitia unor iritatii ale pielii, despre cum sa tratam in stil natural unele probleme ale pielii. Aici sunt propuse trei masti naturale. Pentru ca traversam aceasta perioada usor tumultoasa, am gasit folositor si fulgul proaspat de aici. Pentru ca mainile sunt cele mai bune prietene pentru mine, caut modalitati de a le rasplati pentru implicare, devotament si activitate. Nu strica sa mai punem cativa banuti de-o parte si sa ne ocupam uneori si singure de sprancenele noastre.
  • Lectura de Azur aluneca usor pe sanie si va pofteste sa rasfoiti cateva pagini care sa conduca catre o lume de care nu mai avem stiinta dar care exista si este deosebita prin puterea ei. Destinul Sufletelor-Michael Newton, o completare a primei carti, Calatoria sufletelor.
  • Apa, femeie, forma, izvor, viata, drepturi, val pe cap, canturi, pas de dans - La source des femmes - un film care m-a dezmortit, m-a scos din carapacea balonului meu de sapun. Cat de frumoasa este o femeie care canta, cat de gingasa este o femeie care danseaza, cat de minunata este o femeie care munceste si e mandra ca are ce iubi. O binecuvantare!
  • Cum altfel sa-mi traiesc dorul de casa decat gatind bucate delicioase si in stil autohton. Pofta buna!

Intr-o seara ninsa de martie bavarez...

...ne vedem Joi :)

0 comentarii: