RSS

miercuri, 5 decembrie 2012

In asteptarea lui Mos Nicolae!


 Aceasta este prima mea coronita facuta si decorata. Nu a fost greu deloc. Am folosit crengute de brad. Le-am cumparat cu acest scop. Am avut cateva conuri de pin, o floare uscata, snur rosu rasucit si o mana buna de fire rosii. Am fost foarte placut surprinsa de rezultat.



Iata cum il asteptam noi pe Mos Nicolae:










Anul trecut am primit cadouri minunate de la Mos Nicoale. Acestea s-au pastrat departe de ochiul curios de lumesc al omului. Anul acesta voi proceda la fel, imi voi pregati ghetutele si voi spune o rugaciune! 
Vis de noapte cu bucurie, recunostinta si ganduri bune!

7 comentarii:

Stefan spunea...

Este foarte frumos Mao. Are o privire de vanator alintat. Sper ca Mosul a fost darnic cu tine.

Lore spunea...

Stefan, buna seara! Iti multumesc! Mao este sufletelul care ma invata cum sa iubesc mai bine! Intuitia imi spune ca te cunosc asa ca iti urez "La multi ani" si o imbratisare cu aroma de zapada :) Ar fi culmea sa gresesc :)) iar daca e asa imi cer scuze. Mosul a venit si mi-a oferit multe daruri pe care incerc sa le impart cu cei din jur sau cu cei de mai departe. Aceste daruri sunt cu mult deosebite de cele cu parfum de portocala si sarut pe frunte in somn! La tine cum a fost?

mOntecOre spunea...

Il cunosti:) Confirma Craiasa Zapezii
http://blog.1nu.ro/

Lore spunea...

:) nazdravanilor, va tineti de sotii, la mine e zapada numai buna "de facut ingerasi" .

mOntecOre spunea...

Spor. Multi ingerasi frumosi s-ai!

Lore spunea...

Inaltimea Ta, esti singura care a afirmat ca Mao al meu este urat. Sa fie oare urme de gelozie??? Indraznesc sa te implor sa mai reevaluezi situatia, poate iti vei schimba parerea.

O plecaciune si un Ingeras de Zapada,
Domniei Sale,
Craiasa Zapezii

mOntecOre spunea...

In pozele astea este cel mai dulce pisoi, si cel mai printisor. Chiar l-am recomandat si m-am mandrit cu el, desi nu e al meu.

Noapte buna:)