RSS

joi, 28 noiembrie 2013

Joia Frumusetii :)

Detalii aici     










Cu toate ca ceata densa si-a facut cuib in inima padurii, am reusit sa gasesc poteca catre casa.

Iata ce am adus in desaga mea:

  • cateva sugestii despre intretinerea sprancenelor si cum influenteaza acesta expresia fetei;
  • o alta varianta de a-ti impleti singura parul;
  • pentru ca iarna s-a instalat deja iar raceala sta la panda, va recomand aceasta "batista" in cazul in care preferati ceva mai natural; 
  • sezonul rece ne indeamna la odihna, la stat in casa; frigul de afara ne impinge cu gingasie sa ramane in sanul familiei si sa gasim modalitati de a ne cunoaste mai bine, de a ne intelege si ajuta reciproc. Acest articol ne invita la a folosi serile lungi de iarna spre folosul familiei noastre. Haideti sa reflectam putin la ce putem face pentru a deveni fauritori de oameni mai buni;

"Viaţa unei familii seamănă cu un aisberg: majoritatea oamenilor cunosc doar o zecime din ceea ce se întâmplă — zecimea pe care o văd şi o aud. Unii bănuiesc că ar putea fi mai mult decât atât, dar nu ştiu exact ce şi nici nu ştiu cum să caute. Această neştiinţă poate aşeza familia pe o pantă periculoasă. Aşa cum un marinar trebuie să ştie că cea mai mare parte a aisbergului este sub apă — şi viaţa lui depinde de această informaţie — tot aşa, soarta unei familii depinde de înţelegerea sentimentelor şi a nevoilor care se află ascunse sub evenimentele de zi cu zi."
Virginia Satir - Arta de a fauri oameni 

  • un film foarte dragut Avanti(1972) ; imi era dor sa dansez si sa cant, sa visez la o zi de vara, sa fu imbracata cu o rochita alba si sa-mi pun o palarie cu bor mare ce se onduleaza in valurile marii, sa mananc inghetata si sa ma las sedusa de caldura soarelui lui cuptor. 
  • este vremea mancarurilor pregatite la cuptor, acest Gratin de broccoli si cartofi cu costita este ideal pentru o zi rece cu ceata si ceva fulgi de nea. Foarte gustos!










...ne vedem Joi :)

photos by me

0 comentarii: