RSS

luni, 23 ianuarie 2012

Un verset pe saptamana 4 din 52


Pentru detalii, un click aici

De aceasta data am ales eu versetul, fiind ispirata de „Fiecare zi, un dar al lui DUMNEZEU", Editura Sophia, 2008 - 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului -


Rugaciunea preface raul in bine. 

"Fiindca stiu ca aceasta imi va fi mie spre mantuire, prin rugaciunile voastre si cu ajutorul Duhului lui Iisus Hristos". (Filipeni 1, 19)

Apostolul Pavel vedea in toate un rost bun, se astepta ca necazurile si suferintele sale sa aiba cele mai favorabile urmari. Dar vedem din spusele sale ca împrejurarile, de orice natura ar fi acestea, nu pot duce la nici un rezultat prin ele insele. Ele pot da rezultatul dorit, pot da rod, prin rugaciune, numai atunci cand sunt traite in rugaciune si cu smerenie, si numai avand in ajutor harul lui Dumnezeu. Rugaciunea poate avea efecte miraculoase, deseori ea preface raul in bine, sub influenta ei, tristetea se poate preface in bucurie, furtuna in liniste si orice boala poate ajunge sa se vindece. Raspunsul pe care trebuie sa il primeasca rugaciunea este harul lui Dumnezeu, dumnezeiasca "impreuna-lucrare a Duhului" si numai cu aceasta ne va sluji spre mantuire orice lucru ni s-ar intampla.

0 comentarii: