RSS

luni, 16 iulie 2012

Un verset pe saptamana 21/22/23 din 52





                                             Detalii aici

Trezeste-te in zori.


 In fiecare zi poti fi supus unei incercari, in fiecare zi trebuie sa muncesti, sa invingi raul din afara si din tine, sa mergi pe calea cea stramta fara sa sovai sau sa te abati. Dar pentru asta trebuie sa fii inarmat. Hraneste-te in zori cu Cuvantul lui Dumnezeu, nu mai tarziu, pentru ca mai tarziu in zi ti se va tulbura inima, vor veni griji, necazuri, discutii, certuri, cugete pacatoase, desertaciuni. Ia-L din zori pe Dumnezeu ca „tovaras de drum" pentru ca El este singurul care stie ce ne asteapta si ne poate inarma cum trebuie.
„Fiecare zi, un dar al lui DUMNEZEU", Editura Sophia, 2008
- 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului - 30 iunie 2012

Sprijinul nostru.

„Puterea mea in neputinta se desavarseste" (2 Corinteni 12,9).

Singuri nu avem nici o putere dar cu cat ne recunoastem mai mult slabiciunea cu atat devenim mai puternici, pentru ca numai bazandu-ne pe El putem capata forta si vigoare. El este Singurul mereu neschimbat la care putem gasi sprijin la toata nevoia, grija si ispita, pe care ne putem bizui intotdeauna pentru ca nu ne va trada niciodata. Nu ni se intampla intotdeauna sa avem „inima inteleapta", dar daca ne rugam zilnic pentru asta, ne va fi data, pentru ca zilnic sa ne putem birui pe noi insine si sa putem inainta, cat de putin, spre El, care este ancora de salvare, sprijin si liman de scapare. 
„Fiecare zi, un dar al lui DUMNEZEU", Editura Sophia, 2008
- 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului - 1 iulie 2012

Luand seama unii catre altii. 

Uneori ne este mai usor sa oferim un ajutor important cuiva care are nevoie decat sa-i ajutam pe cei aflati in dificultati minore. Dar duhul iubirii este acelasi, in cele mari, ca si in cele marunte pentru ca vine de la Dumnezeu si la El nu exista lucru mare sau mic. A acorda atentie celor din jurul, in dificultatile lor minore, chiar si pentru slabiciunile si ciudateniile lor, este la fel de important cu a a da ajutor in chestiuni importante.

„Fiecare zi, un dar al lui DUMNEZEU", Editura Sophia, 2008
- 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului - 2 iulie 2012

0 comentarii: